Marvel inžinjering - Marvel d.o.o.

Preduzeće “Marvel” doo osnovano jeu oktobru 1991. godine.Osnovna djelatnost firme je projektovanje i izgradnja objekata visokogradnje, kao izgradnja stanova, poslovnih prostora i garaža za tržište, u skladu sa principima energetske efikasnosti. Dugogodišnjim radom, izgradili smo imidž odgovornog graditelja, koji se ogleda u modernom i kvalitetnom projektovanju i građenju, sigurnom ulaganju i profesionalnom odnosu prema poslu i klijentu. Kroz više od 20 godina iskustva, firma je stekla zavidnu rekapitulaciju i učestvovala u realizaciji mnogobrojnih objekata na području Bosne i Hercegovine. Investirajem u stanogradnju, poštujući savremene principe i tehnologiju izgradnje, tvorci smo preko 1.000 stanova i na desetine poslovnih prostora.

Prepoznatljivi smo po visokom kvalitetu , funkcionalnosti i udobnosti stanova. Odlikuju nas kvalitet gradnje, pouzdanost, stručnost, korektnost i poštovanje dogovorenih rokova. Zahvaljujući stručnosti našeg tima, radimo na stvaranju i stalnom unapređenju imidža uspješne firme, prepoznatljive po kvalitetu.

U širokom asortimanu naših usluga pored izgradnje i prodaje stanova, garaža i poslovnih prostora, nudimo i izvođenje svih vrsta klasičnih i složenih objekata visokogradnje po sistemu “ključ u ruke” ili “rau bau”, nadzor nad izgradnjom objekata, usluge konsaltinga, rekonstrukciju, sanaciju i adaptaciju postojećih objekata, kao i izradu i reviziju projektne dokumentacije.

Posjedujemo savremenu opremu i mehanizaciju za izvođenje navedenih radova.